KRS:n Mila Pietarila maajoukkuevalmennukseen

18.11.2018mila ja pupu
Seuraamme edustava Mila Pietarila (12) on valittu kouluratsastuksessa SRL:n maajoukkuevalmennukseen lapsiratsastajien A-kehitys -renkaaseen. Valmennukset järjestetään Ypäjällä ja valmentajana toimii Kikko Kalliokoski.

Kuluvana vuonna Mila on kisannut poneilla Avalon ("Valo") ja FH. Bjerregårds Wonder ("Panda") Future cupia, Finnderbyn ja SM-kisat sekä uudella hevosellaan Burlesquella ("Pupu") Winter Cupin 1. osakilpailun. Mila pääsi hakemuksensa perusteella maajoukkuekatsastuksiin, jossa ratsastettiin kaksi päivää maajoukkuevalmentajan silmien alla. Katsastuksien perusteella hänet valittiin maajoukkuevalmennukseen.

Milan uusi hevonen Pupu (kuvassa) on vuonna 2011 syntynyt hannoverilaistamma, jonka isä on Belissimo M ja emän isä Samarant. Edessä on talven treenikausi, mutta ensi kaudella Milalla on tähtäimessään Pandan ja Valon kanssa SM-kisat. Pupun kanssa Mila pyrkii osallistumaan lapsiratsastajien kansainvälisiin luokkiin sekä EM-kisoihin Hollannissa.

Hienoa Mila! Onnittelemme ja toivotamme intoa talven treeneihin sekä oikein paljon tsemppiä ensi kauden koitoksiin!