KRS:n kevään maneesivaraustilanne

10.1.2019
Tämän hetken maneesivaraustilanne eri lajien valmennusten kohdalla on sellainen, että valitettavasti emme enää pysty antamaan valmennusaikoja tammi-toukokuulle. Seuraavat ajat myönnetään kesäkuusta alkaen. Kalenterista löytyy jo Soile Lappalaisen, Sara Arolan, Ida Yrttiahon, Arto-Pekka Heinon, Paavo Huttusen, Sanna Liimataisen, Anna Kilpeläisen, Kristiina Purdyn ja Annike Lavingen valmennuksia. Suurin osa maneesien käyttäjistä on sellaisia ratsukoita, jotka eivät käy valmennuksissa ja annamme myös heille aikaa ratsastaa rauhassa.

Maneesivarauspäätöksistä vastaa edelleen KRS:n hallitus. Yhteyshenkilönä maneesivarauksissa toimii tiedotusvastaava Sari Kuure (tiedotus), mutta voit lähettää maneesiasioita koskevia tiedusteluja/palautetta myös KRS:n sihteerille Mirja Leppäselle (ninna).