3-tason kovatasoiset kouluratsastuskilpailut

7.4.2019
Tänään ratsastettiin ehkä seuran historian suurimmat yksipäiväiset kouluratsastuskilpailut, kun perinteisissä kevättalven hallikisoissa nähtiin 89 starttia noin 70 ratsukon voimin. Talkoolaisia ja toimihenkilöitä oli hommissa päivän aikana noin 50. Kilpailupäivä oli todella kovatasoinen ja Kuluntalahden aurinkoisessa keväisessä säässä riitti vilskettä kirjaimellisesti aamusta iltaan, kun kisat kestivät yli 12 tuntia.

Ensimmäistä kertaa näissä kevättalven kilpailuissa järjestettiin myös Vaativa A -tasoinen luokka. Siihen osallistui 6 ratsukkoa ja voiton vei oululaisia ABC-ratsastajia edustava Elli Tuominen upealla lähes mustalla ruunallaan Woodcroft Rockstar 5,5 pisteen erolla toiseksi tulleeseeen Jyvässeudun Ratsastajia edustavaan ratsukkoon Auli Lamers - Expreszo B. Kilpailu vaativalla tasolla oli tasaista. Lamers voittikin Vaativa B -luokan Tuomisen ollessa toinen ja Hanna Kalliola suomenhevosella Kvartaali Korsholms Sportryttare ry:stä oli kolmas.

tuominen a
Elli Tuominen ja Woodcroft Rockstar. Kuva Sari Kuure.

Kilpailuissa ratsastettiin 3-tasolla myös poniratsukoiden helppo A-tasoinen luokka, jonka voitti Siilinjärven Ratsastajien Pinja Salmela ponillaan Reitland's Du nur Du B. Avoimen helppo A-tasoisen luokan voittivat Hanna Kalliola ja Kvartaali.

poniluokat parhaat
Poniratsukoiden helppo A -luokan palkintojenjaossa luokan voittaja Pinja Salmela ja Reitland's Du nur Du B edustaen Siilin Ratsastajia sekä toiseksi sijoittunut Mona Vesala ja Hektor Finn ABC Ratsastajista. Kuva Sari Kuure.

Päivän päätti 2-tason luokat, joissa nähtiin kainuulaista menestystä. Luokassa helppo B Kajaanin Ratsastusseuran Ida Yrttiaho sijoittui kolmanneksi Kajaanin Hevosharrastekeskuksen omistamalla hevosella Royal Esprit Carrus. Luokan voitti Emmi Väisänen hevosella Popkatti Kuopion Ratsastajista. Lähtijämäärältään päivän suurimmassa luokassa eli 2-tason helppo A -luokassa oli 28 lähtijää. Kajaanin Ratsastusseuran Hannele Kihlström sijoittui siinä jaetulle neljännelle sijalle hevosellaan Firecape Daniel. Luokan voittoon ratsasti Siilinjärven Ratsastajien Essi Voutilainen hevosellaan Casador.

hannele

Hannele Kihlström ja Firecape Daniel

ida

Ida Yrttiaho ja Royal Esprit Carrus. Kuva Soile Lappalainen.

KRS onnittelee lämpimästi kaikkia voittajia ja sijoittuneita!

Erityiset kiitokset haluamme antaa kaikille niille mahtaville, osaaville, tehokkaille ja kaikkensa antaville talkoolaisille! Te olette kultaa!

TULOKSET