Kevätkauden maneesivaraukset valmennuksille anottava 15.11. mennessä

13.10.2020
Kajaanin Ratsastusseuran ratsastusalueiden valmennusvaraukset tehdään keskitetysti tiettyyn päivämäärään mennessä syys- ja kevätkausiksi erikseen. Valmennusten myöntämisessä ja päällekkäisissä tapauksissa noudatamme Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita. Etusijalla seuran ulkopuolisista valmentajista ovat jo pitkään valmentamassa käyneet valmentajat.
Valmennukset ajalle 1.1. - 30.4.2021 haetaan 15.11.2020 mennessä (julkaistaan 15.12.2020 mennessä).

Anomukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , hakemuksista on tultava ilmi valmentajan nimi, yhteyshenkilön nimi, laji ja toivomuspäivä, toivomuskellonaika, toivomuspaikka. Yhtä valmentajaa kohti valmennus myönnetään korkeintaan 4 viikon välein.

Valmennusvapaat viikonloput:
8.-10.1.2021
5.-7.2.2021
5.-7.3.2021
16.-18.4.2021

Huomioittehan tarkemmat ohjeet liitteessä mm. alueen toimintasääntöjen noudattamisesta, valmennusten peruuntumisesta, osallistujien ilmoittamisesta ja valmennusvapaiden viikonloppujen täsmennyksistä.

LIITE: Ohje KRS:n valmennusten vastuuhenkilöille

Kajaanin Ratsastusseura pidättää itsellään oikeiden tehdä muutoksia näihin ohjeisiin ja valmennusvapaisiin viikonloppuihin tilanteen niin vaatiessa.

tahtiseura rgb 72dpi

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2021 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.