Talvikauden maneesivaraukset valmennuksille anottava 15.7. mennessä

30.4.2019
Kajaanin Ratsastusseuran ratsastusalueiden valmennusvaraukset tehdään jatkossa keskitetysti tiettyyn päivämäärään mennessä syys- ja kevätkausiksi erikseen. Valmennusten myöntämisessä ja päällekkäisissä tapauksissa noudatamme Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita. Etusijalla seuran ulkopuolisista valmentajista ovat jo pitkään valmentamassa käyneet valmentajat.

Valmennukset ajalle 1.9. - 31.12.2019 haetaan 15.7. mennessä (julkaistaan 15.8. mennessä) ja valmennukset ajalle 1.1. - 30.4.2020 haetaan 15.11. mennessä (julkaistaan 15.12. mennessä).
Anomukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , hakemuksista on tultava ilmi valmentajan nimi, yhteyshenkilön nimi, laji ja toivomuspäivä, toivomuskellonaika, toivomuspaikka. Yhtä valmentajaa kohti valmennus myönnetään korkeintaan 4 viikon välein.

Valmennusvapaat viikonloput:

pe-su 27. - 29.9.2019
pe-su 18. - 20.10.2019
pe-su 29.10. - 1.11.2019
pe-su 20. - 22.12.2019

Valmennusvapaille viikonlopuille ei myönnetä valmennuksia. Yksittäiset tunnit (1h/vrk/valmentaja, maks. 3 rats/tunti, maks. 3 valmentajaa/vrk) ovat mahdollisia, mutta näille ei myönnetä koko tilan varauksia.
Valmennusvapaina viikonloppuina voidaan kuitenkin myöntää valmennuksia klo 22-07 väliselle ajalle.
Muut tunnit, irtohypytykset jne. varataan kuten aiemmin ja ne myönnetään noudattaen Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita.
Annettujen hakupäivämäärien jälkeen tuleville hakemuksille voidaan antaa valmennusaikoja, mikäli kalenterissa on tilaa.

Kaikki maneesivaraukset tulee aina tehdä sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , ei whatsappilla esim. KRS:n akuutit maneesiasiat -ryhmässä.

KRS:n hallituksella on oikeus mahdollisiin muutoksiin.