Kevätkauden maneesivaraukset valmennuksille anottava 15.11. mennessä

14.10.2019

Kajaanin Ratsastusseuran ratsastusalueiden valmennusvaraukset tehdään keskitetysti tiettyyn päivämäärään mennessä syys- ja kevätkausiksi erikseen. Valmennusten myöntämisessä ja päällekkäisissä tapauksissa noudatamme Kuluntalahden maneesien ja ratsastuskentän käytön ja varausten periaatteita. Etusijalla seuran ulkopuolisista valmentajista ovat jo pitkään valmentamassa käyneet valmentajat.
Valmennukset ajalle 1.1. - 30.4.2020 haetaan 15.11. mennessä (julkaistaan 15.12. mennessä).

Anomukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , hakemuksista on tultava ilmi valmentajan nimi, yhteyshenkilön nimi, laji ja toivomuspäivä, toivomuskellonaika, toivomuspaikka. Yhtä valmentajaa kohti valmennusta ei voi olla useammin kuin neljän viikon välein.

Valmennusvapaat viikonloput:

17.-19.1.2020
14.-16.2.2020
6.-8.3.2020
17.-19.4.2020

Huomioittehan tarkemmat ohjeet mm. alueen toimintasääntöjen noudattamisesta, valmennusten peruuntumisesta, osallistujien ilmoittamisesta ja valmennusvapaiden viikonloppujen täsmennyksistä.

OHJE KRS:n valmennusten vastuuhenkilöille