Tiina Poralin valmennus su 17.11. on PERUTTU

Valitettavasti Tiina Poralin valmennus joudutaan perumaan su 17.11. Yksityisten estetunnit pidetään normaalisti silloin.

Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksen Kajaanin Hevosharrastekeskuksessa sunnuntaina 17.11. iltapäivällä klo 14 alkaen isossa hallissa. 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille. Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia. Tällä hetkellä kilpailee nuoren hevosen kanssa 100-110cm luokissa.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 13.11. aikataulutoiveineen osoitteeseen tiedotus

tahtiseura rgb 72dpi

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.