#Seurasydän -kampanja alkaa 1.9.2019

31.8.2019seurasydän krslogo

Mikä #Seurasydän? Seurasydän on nimi ja teema kampanjalle, jonka tarkoituksena on innostaa seuroissa toimivia ihmisiä levittämään seurassa vallitsevia yhteisöllisyyden arvoja ympärilleen niin sosiaalisessa mediassa kuin omassa toiminnassaan. Seurasydän kuvastaa siis rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään. ​Sykkiikö sinulla Seurasydän?

Seurasydän liputtaa seuratoiminnan suurinta vahvuutta – yhteisöllisyyttä. Seurasydän ja yhteisöllisyys ovat esillä niin sosiaalisessa mediassa, YLE:n kanavilla kuin seurojen, lajiliittojen ja Olympiakomitean viestinnässä ja tapahtumissa koko syksyn aina Urheilugaalaan 16.1.2020 saakka.

Miksi kannattaa olla mukana? Seurasydän on koko urheiluyhteisön yhteinen
ponnistus, joka ei lennä ilman seurojen ja niiden parissa toimivien aktiivisuutta. Seurojen ja seuraväen postauksia nostetaan esille myös Seurasydämen, Olympiakomitean ja lajiliittojen kanavissa, joissa ne saavat arvokasta näkyvyyttä. Joka kuukausi palkitaan aktiivisia Seurasydän-viestijöitä. Vuoden urheiluseuran valinnassa tammikuussa painottuu yhteisöllisyys.

Tulossa myös Seurapaitapäivä 24.9.! Lue lisää

KRS ottaa osaa #Seurasydän-kampanjaan ja seurapaitapäivään. Tule mukaan!

Olympiakomitea: #Seurasydän
#Seurasydän ABC