Kouluratsastuksen Pohjois-Suomen aluemestaruudet

elmeri20.9.2019
Hienot ja hyvätasoiset kouluratsastuksen henkilökohtaiset Pohjois-Suomen aluemestaruudet kilpailtiin Kuluntalahdessa 15.9.2019. Kilpailuihin osallistui lähes 70 ratsukko ja startteja nähtiin lähes 80. Kajaanin Ratsastusseurasta aluemestaruuksiin osallistui tällä kertaa vain kaksi suomenhevosratsukkoa: Marja-Leena Parviainen - Niisun Wihtori ja Soile Lappalainen - Soinnun Elmeri. Molemmat tekivät upeat radat ja Soile jäi vain pisteen päähän aluemestaruuspronssista.

Avoimeen helppo B -luokkaan osallistuivat seuraavat KRS:n ratsukot: Soili Pyy - Hauglansprinsen, Marja-Leena Parviainen - Niisun Wihtori, Julia Turrek - Clover O.T. Lowlands, Kati Aavakare - RML I am so Charming ja Ellinoora Roponen - Lusija.

Suuri kiitos kuuluu taas KRS:n sinnikkäälle talkooporukalle. Te olette ihania, tehokkaita ja palvelualttiitta. Emme pystyisi järjestämään yksiäkään kisoja ilman teitä. KIITOS!

Kaikki tulokset löytyvät LINKISTÄ.