HAKU VALMENNUSTIIMEIHIN 1.12. MENNESSÄ

27.10.2019
On taas tullut aika päivittää KRS:n valmennustiimit. Vaikka tiimeihin on jatkuva haku, niin näin vuoden vaihteen lähestyessä vanhat tiimiläiset toimittavat ratsastukselliset tavoitteensa ja suunnitelmansa valmentajille. Samalla on oiva tilaisuus uusien tiimiläisten hakea mukaan joukkoon!

KRS:n valmentajina toimivat vuonna 2020 Soile Lappalainen (koulu) sekä Sara Arola ja Suvi Juntunen (este).

Kaikki (niin uudet kuin vanhat) tiimiläiset toimittavat hakemuksensa suoraan valmentajille viimeistään 1.12.2019.
Soile Lappalainen: ratsastuskeskus(at)kajaani.net
Sara Arola: sara_arola(at)hotmail.com
Suvi Juntunen: suvijun(at)gmail.com

Hakemuksessa tulee käydä ilmi ratsastajan ja hevosen nimet, kumpaan tiimiin (vai molempiin) hakee, kauden 2019 saavutukset ja kilpailulliset tavoitteet vuodelle 2020.

Tiimien jäseniksi valitaan ratsastajia, joilla on kilpailullisia tavoitteita seura-, alue- tai kansallisella tasolla. Heillä on myös halu ja edellytykset saavuttaa päämäärä. Valinnassa otetaan huomioon tämänhetkinen tilanne, aiempi menestys ja tulosodotukset. Tiimien jäsenten tulee myös sitoutua seuran valmentajiin.

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.