HAKU VALMENNUSTIIMEIHIN 20.12. MENNESSÄ

8.12.2020
On taas tullut aika päivittää KRS:n valmennustiimit. Vaikka tiimeihin on jatkuva haku, niin näin vuoden vaihteen lähestyessä vanhat tiimiläiset toimittavat ratsastukselliset tavoitteensa ja suunnitelmansa valmentajille. Samalla on oiva tilaisuus uusien tiimiläisten hakea mukaan joukkoon!

KRS:n valmentajina toimivat vuonna 2021 Soile Lappalainen (koulu) sekä Suvi Juntunen (este). Suvin apuna toimivat myös Sara Arola ja Tiina Porali.

Kaikki (niin uudet kuin vanhat) tiimiläiset toimittavat hakemuksensa suoraan valmentajille viimeistään 20.12.2020.
Soile Lappalainen: ratsastuskeskus(at)kajaani.net
Suvi Juntunen: suvijun(at)gmail.com

Hakemuksessa tulee käydä ilmi ratsastajan ja hevosen nimet, kumpaan tiimiin (vai molempiin) hakee, kauden 2020 saavutukset ja kilpailulliset tavoitteet vuodelle 2021.

Tiimien jäseniksi valitaan ratsastajia, jotka edustavat Kajaanin Ratsastusseuraa ja joilla on kilpailullisia tavoitteita seura-, alue- tai kansallisella tasolla. Heillä on myös halu ja edellytykset saavuttaa päämäärä. Valinnassa otetaan huomioon tämänhetkinen tilanne, aiempi menestys ja tulosodotukset. Tiimien jäsenten tulee myös sitoutua seuran valmentajiin.

ENNAKKOINFO: KRS tulee järjestämään alkuvuodesta 2021 KRS:n edustajille tarkoitetut este- ja kouluvalmennukset, joihin ratsukot kutsutaan ja seura maksaa valmennukset. Estevalmentajaksi tulee Sonja Mäkelä ja kouluvalmentajaksi Heidi Huurinainen.

tahtiseura rgb 72dpi

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2021 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.