Tina Porali

Tiina Porali toimii Kajaanin Ratsastusseuran estevalmentajana Suvi Juntusen kanssa.
Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksia säännöllisesti Kuluntalahdessa.
Valmennukset ovat sunnuntaisin iltapäivällä/illalla. Valmennuspäivät löytyvät KRS:n kalenterista.

Kevätkauden 2021 valmennukset:
Su 24.1. (ilmoittautuminen viimeistään ke 20.1.)
Su 21.2. (ilmoittautuminen viimeistään ke 17.2.)
Su 14.3. (ilmoittautuminen viimeistään ke 10.3.)

Valmennuksissa on 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille.
Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia. Tällä hetkellä kilpailee nuoren hevosen kanssa 100-110cm luokissa.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset valmennusta edeltävänä keskiviikkona aikataulutoiveineen osoitteeseen tiedotus

tahtiseura rgb 72dpi

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2021 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.