Vinkkejä aktiiviseen aikuisliikuntaan

20.12.2019
Kestävyys, liikkuvuus, lihaskunto - kuinka harjoitat noita kolmea osa-aluetta? Tule mukaan 6.1.2020 kuuntelemaan Juoksuopiston Mikon vinkit, kuinka yhdistää arki ja kestävyysharjoittelu. Mikkoa kannattaa kaikkien tulla kuuntelemaan, mitkä liikkumisen tavoitteesi sitten ovatkin.

Yksin tuntuu joskus tylsältä lähteä lenkille. Entä jos sopisit kaverin kanssa tapaamisen yhteisen lenkkeilyn merkeissä? Haastamme sinut myös mukaan #kaverinkanssalenkillä -kampanjaan kehittämään kestävyyttä! Postaa Instaan kuva lenkiltä tunnisteella #kaverinkanssalenkillä.

Liisa Ke. vie tammi-helmikuussa kolmena sunnuntaina seurakaverin lenkille - yhteislenkit ovat 19.1., 2.2. ja 16.2. klo 14.30, lähtö vanhan vesilaitoksen parkkipaikalta. Laita päivämäärät kalenteriin ja tule mukaan, tullaan tutuiksi ja vaihdetaan kuulumisia!

Hyvä kestävyyskunto auttaa arjessa ja ratsastuksessa. Voit lukea lisää ratsastuksen vaikutuksesta kestävyyskuntoon sekä hyvän kestävyyskunnon vaikutuksesta ratsastukseen lisää esim. aikuisliikunnansivuille linkitetystä ratsastuksen lajianalyysistä.

juoksuopisto 06 01 2020

tahtiseura rgb 72dpi

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2021 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.