KRS on uusi aikuisliikunnan Tähtiseura

"Tähtiseura -ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin ja kehittyy heidän mukanaan." - Olympiakomitea -

Kajaanin Ratsastusseura on ollut vuodesta 1993 lähtien Nuoren Suomen Sinettiseura ja on nykyisin lasten ja nuorten liikunnan Tähtiseura. Meillä on ilo kertoa, että auditoinnin myötä saavutimme myös aikuisliikunnan Tähtiseura -kriteerit. Valtakunnallisesti ratsastuksen Tähtiseuroja on 29 lapset ja nuoret -osa-alueella ja KRS:llä on ainoana ratsastusseurana myös aikuiset osa-alue. Kainuussa on yhdeksän Tähtiseuraa, joista olemme ainoa ratsastuksen Tähtiseura ja ainoa urheiluseura, jolla on kaksi osa-aluetta.

Seuran kotitallin Kajaanin Hevosharrastekeskuksen seinälle tullaan lisäämään aikuisliikunnan tähti ja tulemme juhlimaan tätä saavutusta yhdessä KRS:n 55 -vuotisjuhlavuonna, jota vietämme tänä vuonna.

Jatkamme kehittämistyötä yhdessä teidän kaikkien kanssa. Tavoitteenamme on herättää, kasvattaa ja ylläpitää ratsastusurheilun harrastusta Kainuussa sekä edistää ja tukea hevosurheilua. Kiitos teille kaikille, jotka olette mukana seuratoiminnassa!

tahtiseura logo

tahtiseura rgb 72dpi

Tukijoitamme

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small 

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2021 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.