Valitettavasti seuraestekilpailut 22.3. ja kansalliset koulukilpailut 5.4. on PERUTTU

Suomen Ratsastajainliitto on tänään 12.3. antanut suosituksensa koronavirustilanteen takia ja mm. menettelystä ratsastuskilpailuiden suhteen (linkissä). Tämän suosituksen johdosta KRS:n hallitus on päättänyt perua 22.3. järjestettävät seuraestekisat sekä 5.4. järjestettävät alue- ja kansalliset koulukisat. Keväällä myöhemmin järjestettävien kilpailuiden tilanne päätetään myöhemmin.

Pahoittelemme tilannetta ja toivomme, että viruksen leviäminen saadaan pysäytettyä.

KRS hallitus

tahtiseura rgb 72dpi

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.