Vinkkejä oheisliikuntaan COVID 19 -epidemian aikana

Pyrimme omalta osaltamme hidastamaan koronaviruksen aiheuttaman epidemian leviämistä. Sen vuoksi emme liiku nyt porukalla jumpassa tai lenkeillä. Muistetaan silti oheisliikunta ja monet mahdollisuudet, jotka meillä on tarjolla sosiaalisen kanssakäymisen rajoituksista huolimatta. Säät suosivat vielä esimerkiksi hiihtoa tai pulkkamäkeä perheen kanssa (rinteen voi tulla ylös välillä vaikka ripeästi kävellen tai loikkien), myös porrastreeniä pääsee tekemään. Pian ovat tiet sulat ja alkaa pyöräilykausi.

Olisiko nyt myös aika kaivaa esille ne ehkä hieman pölyyntyneet kahvakuula, hyppynaru ja jumppapallo? Vinkkejä jumppaan mm. seuran sivuilta aikuisliikunta osion artikkeleista tai useilta sivustoilta netin kautta. Jumppakamu.fi -sivustolta löydät useita erilaisia harjoituksia ja mm. Kaukaveden aamujumpat. Selkäliiton Jumppakissa neuvoo selkä- ja taukojumppaa.

Tutustu myös Kainuun Liikunnan Kunnon ulkoiluhaasteeseen Kajaanissa - ovi luontoon on auki!

tahtiseura rgb 72dpi

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.