Kiinnostaako aitiopaikka kouluratsastuskilpailuissa?

kentta tmbVai oletko tulossa kilpailemaan ja sinulla on odotteluaikaa?

Nyt olisi tarjolla parhaat paikat talkootehtävissä KRS:n kansallisissa kouluratsastuskilpailuissa pe-su 24.-26.7. Perjantaina kisat noin klo 12-18, la-su noin klo 9-18.

Tarvitsemme erityisesti tuomariston sihteereitä, jotka todella voivat nähdä lajin sisälle sihteerin tehtävässä. Lisäksi tarvitsemme juoksutyttöjä tai -poikia, jotka kuljettavat arvostelupaperit tulospalveluun. Myös innokkaat kuuluttajat, kahviohenkilöt ja palkintosihteeri voivat ilmoittautua!
Ilmoittautumiset toivotaan viimeistään maanantaina 19.7.

Vaatimuksia tehtäviin ei ole eikä tarvitse olla KRS:n jäsen. Opastamme kaikkiin tehtäviin ja tarjoamme lämpimän ruuan ja ihanan kisatunnelman mukavien ihmisten ja hienojen hevosten parissa.

Ilmoittautua voit nettilomakkeella, johon kerrot yhteystietosi ja tehtävä- sekä aikatoiveesi.

Lämpimästi tervetuloa Kajaaniin!

tahtiseura rgb 72dpi

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.