KRS:n vuosikokouskuulumiset

9.12.2020
Kajaanin Ratsastusseuran vuosikokouksessa 25.11.20 käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Seuran hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle uudet jäsenet ja hallitus vuonna 2021 on seuraavanlainen: puheenjohtaja Tarja Sahlberg, jäsenet Jaana Huotari, Sanna-Maria Klemetti, Soile Lappalainen, Mirja Leppänen, Eveliina Mikkola ja Soili Pyy. Varajäsenet Jenni Hirvonen, Asta Uhlbäck ja Sari Kuure. Juniorijäsenet ovat Elli Heiskanen ja Susan Lappalainen. Tervetuloa uudet hallituksen varajäsenet mukaan toimintaan!

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2021 jäsenmaksut sekä ratsastusalueiden käyttömaksut, joihin ei tullut korotuksia. Ratsastusalueiden toimintasääntöihin tuli pieni lisäys ja yksityishevosten sopimus uusittiin. Jatkossa sopimus on jatkuva, maneesimaksut on mahdollista maksaaa myös tasahinnalla ympäri vuoden sekä lisäyksiä maksumuistutuksesta. Kaikkien yksityishevosten sopimukset tullaan tekemään kaikkien kanssa henkilkohtaisesti.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021 hyväksyttiin. Toimintasuunnitelma on päivitetty seuran nettisivuille. (Seuratoiminta-toimintasuunnitelma 2021)

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small 

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2022 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.