Kajaanin Ratsastusseuran valmennustoiminta

Suvi_ja_WelmuKajaanin Ratsastusseuralla on este- ja koulutiimit, joihin haetaan kerran vuodessa syksyisin. Estetiimien valmentajana toimii Suvi Juntunen ja koulutiimin valmentajana Soile Lappalainen. Lisäksi seuran ratsukoita valmentavat ulkopuoliset valmentajat.

KRS:n valmennustiimeihin on jatkuva haku. Voit siis hakea mukaan vaikka heti!

Vuoden 2017 tiimi julkaistu!

Tiimilistat on päivitetty 17.1.2017

KRS:n kvaalit D-luvan myöntämiseksi: LINKKI

TIIMIEN SÄÄNNÖT

1. Tiimien jäseniksi valitaan ratsastajia, joilla on kilpailullisia tavoitteita 1-5 tasoilla. Heillä on myös halu ja edellytykset saavuttaa päämäärä. Valinnassa otetaan huomioon tämänhetkinen tilanne, aiempi menestys ja tulosodotukset. Tiimien jäsenten tulee myös sitoutua seuran valmentajiin.

2. Tiimeihin on jatkuva haku. Tiimien jäsenten lukumäärää voidaan vähentää tai lisätä. Vuosittain tiimien jäsenet toimittavat ratsastukselliset tavoitteensa ja suunnitelmansa valmentajalle.

3. Tiimien valmentajat ovat este: Sara Arola ja Suvi Juntunen sekä koulu: Soile Lappalainen. Tiimeille keksitään yhdessä yhteishenkeä lisäävät nimet.

4. Tiimit kokoontuvat sovittuina aikoina, jolloin valmentajien kanssa laaditaan harjoittelu- ja kilpailuohjelmat, joista he pitävät päiväkirjaa. Tiimin jäsenille on omat valmennuskurssit, jotka ovat normaalihintaisia. Mahdollisista stipendeistä päättää KRS:n hallitus vuoden lopussa. Mahdollisuutta sponsorointitukeen tutkitaan.

5. Mikäli tiimin jäsenet eivät täytä kohdassa 1 mainittuja peruskriteerejä, he putoavat pois teamista ja tilalle otetaan uusia kriteerit täyttäviä hakijoita.

6. Nämä säännöt ovat suuntaa-antavia, lopullista päätäntävaltaa valinta-asioissa käyttää KRS:n hallitus.

sinettilogo2015

kaisanet_160px

Agrimarket

Copyright © 2017 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.