Kajaanin Ratsastusseuran valmennustoiminta

Suvi_ja_WelmuKajaanin Ratsastusseuralla on este- ja koulutiimit, joihin haetaan kerran vuodessa syksyisin. Estetiimien valmentajana toimii Suvi Juntunen ja koulutiimin valmentajana Soile Lappalainen. Lisäksi seuran ratsukoita valmentavat ulkopuoliset valmentajat.

KRS:n valmennustiimeihin on jatkuva haku. Voit siis hakea mukaan vaikka heti!

Vuoden 2019 tiimit on julkaistu!


Tiimilistat on päivitetty 30.1.2019

KRS:n kvaalit D-luvan myöntämiseksi: LINKKI


TIIMIEN SÄÄNNÖT


1. Tiimien jäseniksi valitaan ratsastajia, joilla on kilpailullisia tavoitteita 1-5 tasoilla. Heillä on myös halu ja edellytykset saavuttaa päämäärä. Valinnassa otetaan huomioon tämänhetkinen tilanne, aiempi menestys ja tulosodotukset. Tiimien jäsenten tulee myös sitoutua seuran valmentajiin.

2. Tiimeihin on jatkuva haku. Tiimien jäsenten lukumäärää voidaan vähentää tai lisätä. Vuosittain tiimien jäsenet toimittavat ratsastukselliset tavoitteensa ja suunnitelmansa valmentajalle.

3. Tiimien valmentajat ovat este: Sara Arola ja Suvi Juntunen sekä koulu: Soile Lappalainen. Tiimeille keksitään yhdessä yhteishenkeä lisäävät nimet.

4. Tiimit kokoontuvat sovittuina aikoina, jolloin valmentajien kanssa laaditaan harjoittelu- ja kilpailuohjelmat, joista he pitävät päiväkirjaa. Tiimin jäsenille on omat valmennuskurssit, jotka ovat normaalihintaisia. Mahdollisista stipendeistä päättää KRS:n hallitus vuoden lopussa. Mahdollisuutta sponsorointitukeen tutkitaan.

5. Mikäli tiimin jäsenet eivät täytä kohdassa 1 mainittuja peruskriteerejä, he putoavat pois teamista ja tilalle otetaan uusia kriteerit täyttäviä hakijoita.

 6. Nämä säännöt ovat suuntaa-antavia, lopullista päätäntävaltaa valinta-asioissa käyttää KRS:n hallitus.

lapset ja nuoret rats rgb 300dpi

Tukijoitamme

eltel full color grd pms small
korhonen-1

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small

 

 

 

 

Copyright © 2019 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.