Palkintoja Kultaisen Kavion Gaalasta

9.11.2010
Pohjois-Suomen ratsastuksen superviikonloppu järjestettiin Oulussa 6.-7.11. Tarjolla oli asiantuntijaluentoja liittyen hevosten hyvinvointiin sekä ratsastajan henkiseen valmentautumiseen. Lauantaina pohjois-suomalaista ratsastusta juhlittiin Kultaisen Kavion Gaalassa, jossa jaettiin stipendejä ja diplomeita vuoden 2010 menestyksistä.

Kajaanin Ratsastusseura pokkasi palkinnon keppihevosten Guinnessin ennätyksestä. Perustelujen mukaan idea oli poikkeuksellinen ja omaperäinen, tapahtuma hyvin toteutettu ja tiedotettu. Tapahtuma toi myös positiivista julkisuutta ratsastusharrastukselle. Tapahtuma järjestettiin 2.10. Kajaanin Raviradalla ponikuninkuusravien yhteydessä. Uusi keppihevosten Guinnessin ennätys on 845 keppihevosratsastajaa yhtä aikaa areenalla.

Kajaanin Ratsastusseuran estevalmentaja ja Pohjois-Suomen esteratsastuksen aluevalmentaja Suvi Juntunen palkittiin työstään Pohjois-Suomen esteratsastuksen hyväksi erityisesti panostuksestaan poni- ja junioriratsastajiin. Jäsenistöltä tulleessa ehdotuksessa Suvia kuvailtiin innostavaksi, lahjakkaaksi ja ahkeraksi opettajaksi. Suvi jatkaa kajaanilaisten esteratsastajien aluevalmentajana vuosina 2011-2012.

Pohjois-Suomen alueen parhaan juniorin ratsastaman esteratsun tittelin sai tamma Lumine, joka on omistajansa ja ratsastajansa Suvi Määtän kanssa edennyt aluetasolla 110cm luokkiin voittaen ja sijoittuen useasti vuoden 2010 aikana. Ratsukko voitti mm. Pohjois-Suomen junioreiden esteratsastuksen aluemestaruuden vuonna 2010. Suvi edustaa Kajaanin Ratsastusseuraa.

Onnittelemme palkittuja ja toivotamme yhtä menestyksestä vuotta 2011!