Esteratsastuksen Pohjois-Suomen hallimestaruudet Kajaanissa 27.3.

27.3.2011
Esteratsastuksen hallimestaruuskilpailuiden tulokset on nyt julkaistu sekä kipassa että seuran nettisivuilla.

SUURET KIITOKSET KAIKILLE: Pj-tuomari Johanna Kämäräinen, ratamestari Elina Salmela, tuomarit Leena Särkelä-Huttunen ja Riikka Saastamoinen, steward-harjoittelija Tarja Hirvonen, ratamestariharjoittelija Annika Korhonen, Kuuluttajat Olli Leppänen ja Tanja Leinonen, kanslia Mirja Leppänen ja Soile Lappalainen, liikenteenohjaajat Juha Koskelo, Heikki Leinonen, Esa Mikkonen ja Matti Parviainen, kahvio Janne Suutari ja Pia Kyllönen apujoukkoineen sekä SUURI, IHANA ja INNOKAS joukko ajanottajia, liputtajia, oven avaajia, verkan valvojia jne. KIITOS myös kilpailijoille, taustajoukoille, tukijoille ja yleisölle!
TEIMME TAAS IHAN SUPERUPEAT KISAT!
Talkoolaisten panostus oli tänään huikea, talkoolaisia oli yli 50! Toivottavasti virtaa jäi vielä, kahden viikon jälkeen jatketaan kansallisilla estekisoilla!

Kajaanin Ratsastusseurasta luokkasijoituksen otti Suvi Määttä hevosellaan Lumine luokassa 3, 100cm. Suvi ja Lumine saavuttivat myös hopeaa junioreiden hallimestaruuksissa. Lisäksi Kajaanin Ratsastusseuran joukkue saatiin kasaan ja he saavuttivat kultaa! Joukkueessa ratsastivat Suvi Juntunen - Aviver, Saara Lappalainen - Tell Me, Suvi Määttä - Lumine ja Veera Vainikainen - Pheasants Mac.