Kansalliset estekilpailut 10.4.

10.4.2011
heta_este
Kajaanin Ratsastusseura ja Kajaanin Hevosharrastekeskus järjestivät kansalliset esteratsastuskilpailut Kuluntalahdessa sunnuntaina 10.4. Tulokset löytyvät kipasta sekä seuran nettisivuilta. Kilpailuissa ratsasttiin myös alueluokkia sekä Subaru Tour -osakilpailut.

Kajaanin Ratsastusseuran edustajat nappasivat sijoituksia alueluokissa. Luokka 2, 90 cm Saara Lappalainen oli toinen ponillaan Tell Me ja Suvi Juntunen kolmas hevosella Kihin Sisu. Luokassa 3, 100 cm Heta Rautiainen sijoittui toiseksi hevosellaan Tiziana ja Suvi Määttä ja Lumine olivat viidensiä. ONNITTELUT junioreille ja heidän valmentajalleen!

Kisapäivä oli sujuva ja kaikesta huomasi, että talkooväki osasi tehtävänsä täydellisesti. Kiitosta kuopiolaiselta päätuomarilta Jaakko Jauhiaiselta saivat niin ratahenkilökunta, tuomaritornin henkilökunta, kanslia, liikenteenohjaus kuin kaikki muutkin tahot.
KIITOS siis teille, arvokkaat talkoolaiset! Kiitokset myös kilpailjoille ja yleisölle tunnelmallisista kisoista!

Kiitämme myös tukijoitamme: Agrimarket, Parturi-Kampaamo Mia Komulainen, KAO Luonnonvara-ala, Kajaanin Jalkaterapia Kristiina Seppänen sekä Tilitaito!