TULOSSA: Tiina Poralin estevalmennus ti 2.6.

Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksen Kajaanin Hevosharrastekeskuksessa tiistaina 2.6. iltapäivällä klo 15 alkaen todennäköisesti ulkokentällä. 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille. Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia. Tällä hetkellä kilpailee nuoren hevosen kanssa 100-110cm luokissa.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 29.5. aikataulutoiveineen osoitteeseen tiedotus

Haluaisitko KRS:n t-paidan tai pipon?

KRS:n t-paitoja ja pipoja on nyt ostettavissa "hyllystä":

Active t-paita
- värit keskisininen, musta tai punainen
- KRS:n heppalogo rinnassa
- koot S, M, L
- hinta 18 euroa / kpl

Puijo Pipo
- eri väreissä
- hinta 15 euroa / kpl

Ole nopea!

Tiedustelut:
Tarja Sahlberg puh. 050 302 1129
Mirja Leppänen puh. 044 5362 501

Toukokuun kisat perutaan, valmennukset jatkuvat normaalisti

23.4.2020

KRS:n hallitus on tänään päättänyt, että toukokuun kilpailumme on peruttu.
Kesä- ja heinäkuun kisojen tilanteet tarkistetaan myöhemmin.

Toukokuun alusta alkaen sallitaan jälleen myös Kainuun ulkopuolisten valmentajien tulo ratsastusalueillemme, koska Suomen sisäisten maakuntarajojen sulut on jo purettu. Muistutamme kuitenkin, että välttämätöntä matkustamista on syytä välttää ja on erityisesti huomioitava se, että valmentaja, ratsastajat ja muut henkilöt eivät saa tule paikalle vähänkään sairaina, turvaväleistä sekä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava ja maneeseissa pysyy toistaiseksi rajoitus max 10 henkilöä kerrallaan.

Suomen Ratsastajainliiton tilannekatsaus 23.4.2020:
ratsastus.fi/uutiset/suomen-ratsastajainliiton-tilannekatsaus

Huhtikuun valmennuksia peruttu

26.3.2020

Kajaanin Ratsastusseuran hallitus on tänään 26.3.2020 kokouksessaan päättänyt, että KRS joutuu valitettavasti perumaan kaikkien Kainuun ulkopuolelta tulevien valmentajien valmennukset hallinnoimissaan tiloissa 1.-30.4.2020 vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Pahoittelemme tilannetta.

Page 1 of 10

«StartPrev12345678910NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

Copyright © 2020 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.