KH Oikarisen toukokuun tarjous jäsenille

KH Oikarisen LOGO transparentKH Oikarinen tarjoaa Kajaanin Ratsastusseuran jäsenille ratsastushanskoja ja turvaliiviä tarjoushintaan.
Tutustu tarjoukseen: Toukokuun tarjous

KH Oikarisen hevostarvikemyymälä toimii Kajaanissa osoitteessa Takojankatu 16.
Sieltä löytyy varusteita niin ratsastajille kuin hevosille! Nyt on avattu myös hevostarvikkeiden verkkokauppa osoitteessa https://www.khooy.fi/category/3/kh-oikarinen-hevostarvikkeet

Kajaanin ratsastusseuran jäsenet saavat 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista!

Lämpimästi tervetuloa!

TULOSSA: Tiina Poralin estevalmennus su 16.5.

Kajaanin Ratsastusseura järjestää Tiina Poralin estevalmennuksen Kajaanin Hevosharrastekeskuksessa sunnuntaina 16.5. iltapäivällä noin klo 14 alkaen isossa maneesissa. 3-4 ratsukon ryhmät, 45e/tunti/ratsukko. Valmennus on avoin kaikille ja kaiken tasoisille. Mikäli osallistuvalla hevosella ei ole voimassa olevaa ratsastusalueiden käyttösopimusta, alueiden käyttömaksu lisätään hintaan (katso hinnat KRS:n nettisivuilta).

Tiina on oululainen pitkän linjan estekilparatsastaja, joka on hypännyt 140cm luokkia.

Lisätiedot: yhteyshenkilö Suvi Juntunen puh. 050 370 4605 (puh, whatsapp)
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään tiistaina 11.5. aikataulutoiveineen osoitteeseen tiedotus

Kilpailuohjeistus julkaistu

Tänä vuonna olemme päättäneet, että emme järjestä Covid-19 -epidemian takia kilpailijakoulutusta lähitapaamisena. Koostamme tähän artikkeliin tärkeimmät asiat alkavasta kilpailukaudesta erityisesti KRS:n kilpailuiden osalta. Ohje on tarkoitettu kaiken tasoisille kilpailijoille ja kilpailijoiden vanhemmille.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voi lähettää kysymyksesi nettilomakkeella
tai ota rohkeasti yhteyttä suoraan Sariin tiedotus

Read more: Kilpailuohjeistus julkaistu

Olethan muistanut maksaa jäsenmaksusi?

Jäsenmaksulaskun eräpäivä oli 25.1.

Kun jäsenmaksulasku on maksettu, SRL:n tarjoamat edut ja mm. vakuutus on voimassa. Lisäksi saat alennusta ratsastusalueiden käyttömaksuista ja KHK:n tunneista, voit osallistua harjoituskilpailuihin ja hankkia kilpailuluvan.

Mikäli et ole saanut paperilaskua tai se on hävinnyt, ota yhteyttä Mirja Leppäseen This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , niin lähetämme sinulle uuden laskun sähköpostilla.

Mikäli jäsenmaksua ei ole maksettu 5.3.2021 mennessä, ratsastusalueiden käyttömaksu tulee maksaa ei-jäsenen hinnoilla ja KRS laskuttaa alkuvuoden maneesimaksujen erotuksen.

Page 1 of 6

«StartPrev123456NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2021 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.