Kajaanin Ratsastusseura ry

Ansku_ja_PoppisKajaanin Ratsastusseura ry
Sammonkatu 2 A 1
87100 Kajaani

ninna

Kajaanin Ratsastusseura ry, KRS on perustettu vuonna 1965. Seuran taival on kulkenut Paltaniemen Sutelasta Prikaatin kautta Kuluntalahteen, jossa seuran toimintaa on ollut jo vuodesta 1985 alkaen. Nykyään seuran toimijoita on usealla tallilla sekä Kuluntalahdessa että ympäri Kainuuta ja koko Suomea.

KRS toimii läheisessä yhteistyössä paikallisen ratsastuskouluyrittäjän, Mustikkamäen Ratsutallin kanssa järjestäen kilpailuja, valmennuksia, koulutuksia ja tapahtumia.

Seurassa on jäseniä noin 300, joista senioreja on yli puolet ja miehiä kymmenkunta.

Nuorisotoiminta on ollut alusta alkaen vahvasti KRS:n toiminnassa mukana ja aktiiviset juniorit ovatkin tehneet tutustumis- ja kilpailumatkoja ulkomaita myöten. Juniorijäseniä seurastamme on nykyään noin puolet. KRS on ollut Nuoren Suomen Sinettiseura vuodesta 1993 lähtien. Sinetti on osoitus laadukkaasta nuorisotyöstä.

KRS on palkittu Suomen Ratsastajainliton toimesta Vuoden parhaana ratsastusseurana vuosina 2004 ja 2006 sekä toiseksi parhaana vuosina 2005 ja 2007. Vuonna 2009 seuramme sai ykköspalkinnon Koulutukset ja Tapahtumat -osiossa.

Seuran historiikki on kirjoitettu kansiin vuonna 2005, jolloin julkaistiin Hildur Hagelbergin ja Ninna Leppäsen kokoama kirja Kaviouralla neljäkymmentä vuotta - Tarina Kajaanin Ratsastusseurasta. Kirjaa on vielä saatavilla, kysy lisää seuran sihteeriltä.kainuun_pojjjaat

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme

OP Kainuu 4v pysty copy 1


SillaChic logo taustaton2

mini-sulologo small

 

 

 

 

 

 

MR logo

 

 

 

 

 

Boss EQ

Copyright © 2024 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.