KRS palkittiin jälleen Kainuun Urheilugaalassa!

3.2.2019
Kajaanin Ratsastusseura ry palkittiin 1.2.2019 Kainuun Urheilugaalassa "Vuoden 2018 Kajaanin Liikuntateko" -palkinnolla! Palkinto myönnettiin seuramme kesällä 2018 toteuttamasta mittavasta ratsastuskenttäprojektista.

KRS:n ratsastuskenttä Kuluntalahdessa on nyt kooltaan 70 x 70 m, se on rakennettu neljästä eri kiviaineskerroksesta, salaojitus on toteutettu kahdessa maa-aineskerroksessa, pinta on kosteuden läpäisevää ja vähäpölisevää hiekkasekoitusainesta, joka pito-ominaisuuksiltaan soveltuu sekä este- että kouluratsastukseen. Kenttä palvelee toukokuusta lokakuuhun ratsastuskoulun ratsastajia ja yksityisratsastajia. Ratsastuksen harrastajia alueellamme on yli 250 viikottain. Kentällä järjestetään myös koulu- ja esteratsastuskilpailuja ulkokenttäkauden aikana. Hyvä me!

GaalaHuuskoNinnaTarja

Vuoden 2018 Kajaanin Liikuntateko -palkinnon vastaanottivat KRS:n sihteeri Mirja "Ninna" Leppänen (keskellä) ja puheenjohtajamme Tarja Sahlberg (oik.). Palkinnon jakoi Päivi Huusko, Kajaanin kaupungin liikunta- ja kultturiasioiden neuvoston pj.

GaalaKRSedust

KRS:n ylpeitä, aktiivisia ja iloisia edustajia Kainuun Urheilugaalassa.

Teksti ja kuvat: Soile Lappalainen

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme


SillaChic logo taustaton2

Copyright © 2023 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.