Junioritoimintaa: kepparitunteja, heppakerho ja junnupoppoo!

18.2.2019
Keppihevosratsastustunnit ovat mukavasti lisänneet suosiotaan ja kaikennäköiset ja -kokoiset ratsukot ovat tervetulleita! Kepparitunnit järjestetään parillisten viikkojen lauantaina Kuluntalahdessa pienessä maneesissa klo 15.00-15.45. Tuntien vetäjänä toimii Heidi Pyy. Kepparitunneille voivat osallistua kaikenikäiset eikä seuran jäsenyyttä vaadita. Lainakeppareitakin löytyy tallilta. Kepparitunnit ovat maksuttomia.

SEURAAVA KEPPARITUNTI on jo ensi lauantaina 23.2. klo 15, tervetuloa!

kepparit
Kuvassa keskellä ohjaaja Heidi Pyy kepparituntilaisten kanssa.

Kajaanin Ratsastusseura toivottaa kaikki juniorit lämpimästi mukaan toimintaan. Kepparituntien lisäksi kokoontuu heppakerho ja junnupoppoo.

Kerran kuussa, joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 16 kokoontuu tallilla lasten HEPPAKERHO, jossa on monenlaista hevosiin liittyvää toimintaa, askartelua, leikkejä ja hevostuntemusta. Kerhon ohjelmaan ei kuulu ratsastus. Ohjaajana toimii Julia Turrek. KRS:n jäsenyyttä suositellaan.

JUNNUPOPPOO on 13-18 -vuotiaille KRS:n jäsenille tarkoitettu junnukerho, jossa juniorit pääsevät itse suunnittelemaan toimintaansa ja keräävät varoja mm. retkiä varten. Junnupoppoo kokoontuu jatkossa kerran kuukaudessa. Vetäjänä on Ida Yrttiaho. Lämpimästi tervetuloa kaikki seuran junnut!

Lisätietoja junioritoiminnasta antaa nuorisovastaava Soili Pyy (soili, puh. 044 0959 532)

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme


SillaChic logo taustaton2

Copyright © 2023 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.