Perinteisiä pikkujouluja vietettiin 8.12.2019

Kajaanin Ratsastusseuran ja Kajaanin Hevosharrastekeskuksen perinteisiä pikkujouluja vietettiin Kainuun Raviradan ravintolatiloissa perinteisin menoin: oli joulupuuro, torttukahvit ja vuoden palkitsemiset.

Kainuun Liikunnan Veera Valtanen tuli juhliin mukaan luovuttamaan seurallemme alueellisen 1000 euron kannustuspalkinnon käytettäväksi seuran lasten ja nuorten toimintaan. Olympiakomitea ja energiayhtiö Gasum kannustavat lasten ja nuorten Tähtiseuroja. Kannustamisella halutaan edistää jokaisen lapsen mahdollisuutta harrastaa monipuolisesti ja nostaa esille arvokasta työtä, jota suomalaisissa urheiluseuroissa tehdään.

Kuvat Sari Kuure

X5B4411

Veera Valtanen (vas.) luovutti kannustuspalkinnon seurallemme. Vastaanottamassa hallituksen junioriedustaja Heidi Pyy ja puheenjohtajamme Tarja Sahlberg.

X5B4414

Vuoden pokalisteja: Vasemmalla takana Vuoden Jäsen Liisa Kemppainen ja vuoden edustajaseniori Hannele Kihlström. Edessä Poppiksen maljan voittajan Lakin hoitaja Wilma Leinonen, Vuoden Hymy-palkinnolla palkittu Aino Mäkäräinen ja senioreiden seuramestaruusrankingin voittaja Ida Yrttiaho.


X5B4416

Menestyneitä ratsukoita ja tsemppipalkinnon saaja: Vasemmalta Hannele Kihlström, Marja-Leena Parviainen, Kati Aavakare, Ida Yrttiaho, Heidi Pyy ja Soile Lappalainen.


Vuoden 2019 palkinnot


Vuoden edustajapokaalit 2- ja 3-tason kilpailuissa menestyneille ratsastajille: Hannele Kihlström(seniorit) ja Julia Turrek (juniorit).

Seurapokaalit 1-tason kilpailumenestyksen perusteella: Viivi Schroderus (juniorit), Ida Yrttiaho (seniorit), Jenni Hirvonen (aikuiset).

Parhaiten menestyneelle opetushevoselle jaettava Poppiksen malja: Laki.
Vuoden juniorivalmentaja -pokaalin sai Suvi Juntunen.

Vuoden jäseneksi valittiin mm. aikuisliikunnan vastaavana tehokkaasti aloittanut Liisa Kemppainen.
Vuoden hymy -palkinnon ansaitsi ihana, avulias Aino Mäkäräinen.

KRS kiitti ja kannusti seura-, alue- ja kansallisella tasolla menestyneitä ratsastajia lahjoittamalla Marko Björsin suunnitteleman Laukka-korun: Kati Aavakare, Jenni Hirvonen, Juliet Jousjärvi, Heidi Kananen, Tiia Kananen, Hannele Kihlström, Susanna Kurkinen, Soile Lappalainen, Marja-Leena Parviainen, Viivi Schroderus, Vilma Tervonen, Julia Turrek ja Ida Yrttiaho.

Tsemppimuistamiset lahjoitettiin Minna Seppäselle ja Heidi Pyylle.

Kukkaonnittelut kiitokseksi työstä seuramme hyväksi: Tarja Sahlberg, Soile Lappalainen, , Suvi Juntunen, Sara Arola, Sari Kuure, Sanna Mattila-Rautiainen, Soili Pyy ja Mirja Leppänen. 

Lämmin kiitos kaikille kuluneesta vuodesta, hyvää joulua ja onnenpotkuja tulevalle vuodelle!

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme


SillaChic logo taustaton2

Copyright © 2023 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.