Nuorisohallitus 2024

Nuorisohallitukseen kuuluu 6 jäsentä.

Olen Susan Lappalainen, 18-vuotias Kajaanin Ratsastusseuran jäsen. Olen ollut KRS:n hallituksen juniorijäsen jo useamman vuoden, mutta vuoden 2024 alusta toimin hallituksen nuorisovastaavana. Kuulun myös nuorisohallitukseen. Tällä hetkellä käyn satunnaisesti hoitamassa tuttujen hevosia ja touhuan omien varsojen kanssa. Kajaanin Ratsastusseuran jäsen olen ollut koko ikäni ja siinä samalla seuratoimintaan osallistuminen on tullut mieleiseksi hommaksi!
Susanin tavoittaa tallilla tai susan
susan

laura leinonen 2024 Olen Laura Leinonen 15v, ja olen ollut Kajaanin Ratsastusseuran jäsen jo pienestä asti ja nyt osallistun nuorisohallitukseen toimintaan. Olen kisannut ja talkoillut muutaman vuoden aktiivisesti seuran kisoissa!
Lauran tavoittaa tallilla tai laural

Olen Vilma Mustonen, pian 17 vuotta. Olen ollut Kajaanin Ratsastusseuran jäsen jo useita vuosia sekä kilpailen, talkoilen ja osallistun seuratoimintaan aktiivisesti.
Opiskelen ratsastuksenohjaajaksi, hevoset ovat siis iso osa elämääni ja päivät kuluvat tallilla tallitöissä sekä hevosia hoitaessa ja liikuttaessa. Minulla on myös äitini kanssa oma hevonen, puoliveri tamma Rose, joka asuu Mustikkamäen Ratsutallilla.
Kuulun KRS:n nuorisohallitukseen sekä 2024 vuoden alusta olen myös KRS:n juniorijäsen!
vilma ja rose

sohvi Moi, olen Sohvi Karppinen, 13-vuotias ja olen ollut jo monta vuotta Kajaanin Ratsastusseuran jäsen. Talkoilen ja kilpailen seuran kisoissa aktiivisesti, sekä pidän seuran kepparitunteja. Olen nuorisohallituksen uusi jäsen ja odotan innolla tulevaa ?

Hei! Olen Jenny Elfving, vielä 13v ja kuulun Kajaanin ratsastusseuraan ja sen nuorisohallitukseen? Kilpailen sekä talkoilen lähes kaikissa seuramme kisoissa ja lisäksi pidän seuramme kepparitunteja!?
Kuva: Jenni Piirainen
 jenny

hilla Olen Hilla Regina 13v. Kajaanin Ratsastusaeurassa olen ollut pienestä asti. Talkoilen ja kilpailen mielelläni seuraa edustaen. Nuorisohallituksessa olen uusi jäsen. Tallilla olen melkein joka päivä. Minulle saa tulla rohkeasti juttelemaan ja jos on avun tarve, autan mielelläni.

tahtiseura rgb 72dpi

LIITY SEURAAN!

OP Kainuu 4v pysty copy 1

SillaChic logo taustaton2

mini-sulologo small

MR logo

Boss EQ

Copyright © 2024 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.