Korumies Arvi Martikaisen luento

arvi vaaka small

Lauantaina 11.11.2023 17:00 - 19:00
Hotel Kajanus, Koskikatu 3, 87200 Kajaani

Tervetuloa kuuntelemaan Korumies Arvin inspiroivaa tarinaa!

Pukkilalainen innokas ratsastuksen harrastaja Arvi alkoi 11-vuotiaana valmistamaan koruja ja myymään niitä tapahtumissa hankkiakseen itselleen rahaa kilpahevoseen. Arvin unelma kilpahevosesta ja kilparatsastajan urasta toteutui sinnikkään työn tuloksena - nyt 18-vuotiaana hän on saavuttanut ratsastuksen kuninkuuslajissa kenttäratsastuksessa kansallisen ikäluokkakärjen, voittanut junioreiden SM-kultaa ja tulevina kausina hän tähtää kansainvälisiin sijoituksiin.

Arvin luento soveltuu nuorille, vanhemmille ja nuorten kanssa toimiville tahoille sekä kaikille Arvin tarinasta kiinnostuneille. Luennon jälkeen on mahdollisuus tavata Arvi meet & greet-hetkessä!

Pyydämme ennakkoilmoittautumaan luennolle tarjoilujen vuoksi maanantaihin 6.11. mennessä osoitteeseen: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Mainitse viestissäsi osallistujien nimi/nimet, puhelinnumero ja mahdollinen erityisruokavalio.

Lipun hinta on 10 €, maksu paikan päällä (käteinen/kortti/Mobilepay) tai ennakkoon Kajaanin ratsastusseuran tilille FI43 5436 0920 1376 46 (kuitti esitettävä).

Tapahtuman järjestää Kajaanin ratsastusseura ry.

#arvinmatkassa

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme

OP Kainuu 4v pysty copy 1


SillaChic logo taustaton2

mini-sulologo small

 

 

 

 

 

 

MR logo

 

 

 

 

 

Boss EQ

Copyright © 2024 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.