Ajankohtaista

Palkitsemisia pikkujouluissa

19.12.2022
Kajaanin Ratsastusseuran ja Mustikkamäen Ratsutallin yhteiset pikkujoulut järjestettiin Kainuun raviradalla. Pikkujouluissa palkittiin kauden aikana seuran menestyneitä ratsukoita, aktiivisia jäseniä ja tallilaisia.

Read more: Palkitsemisia pikkujouluissa

 

Syyskokouskuulumiset

Kajaanin Ratsastusseuran syysvuosikokous järjestettiin 1.12.2022 Kaukaveden kokoustiloissa. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat.

Seuran puheenjohtajaksi valittiin väistyvän Tarja Sahlbergin tilalle Jaana Huotari ja hallitukseen valittiin erovuoroisten tilalle uudet jäsenet. Kajaanin Ratsastusseuran hallitus vuonna 2023 on seuraavanlainen: puheenjohtaja Jaana Huotari, jäsenet Asta Uhlbäck, Soile Lappalainen, Mirja Leppänen, Soili Pyy, Marjo Remes ja vuodeksi Tiina Klemetti. Varajäseniksi valittiin Jenni Hirvonen, Eveliina Mikkola ja Sari Kuure.

Kokouksessa vahvistettiin vuoden 2023 jäsenmaksut, joihin tuli kahden euron korotus johtuen SRL:n varsinaisten jäsenmaksujen samansuuruisesta korotuksesta.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023 hyväksyttiin. Toimintasuunnitelma on päivitetty seuran nettisivuille. (Seuratoiminta-toimintasuunnitelma 2023)

 

Vastuullisesti vuonna 2022

Soile ja NiiloSuomen Ratsastajainliiton toiminnassa vuonna 2022 korostuu vastuullisuus, joka ohjaa toimintaamme seuratasolla ja tulee jokaisen seuralaisen päivittäiseen toimintaan. Lue lisää Soilen mietteitä tärkeästä asiasta.

Kuvassa Soile ja ihana suomenhevosruuna Nevan Nokipallo. Kuva Susan Lappalainen.

Read more: Vastuullisesti vuonna 2022

 

Menestyksekästä uutta vuotta!

Kajaanin Ratsastusseura ry toivottaa jäsenilleen ja kaikille yhteistyökumppaneilleen iloista ja onnellista uutta vuotta!

Vuosi 2022 tuo mukanaan joitakin muutoksia seuratoimintaan. Suurimpana se, että Kuluntalahden ratsastusalueiden hallinnointi siirtyy kokonaisuudessaan Mustikkamäen Ratsutallille, jonka kanssa teemme läheistä yhteistyötä jatkossa kuten aiemmin Kajaanin Hevosharrastekeskuksen kanssa.

Uusi jäsenkausi alkaa pian. SRL muistuttaa, että kätevimmin saat maksettua ratsastusseurasi jäsenmaksun liiton sivuilta löytyvän Jäsenhuoneen kautta heti ensi viikon alusta 3.1. alkaen. Tarkista aina seura ja jäsenlaji ennen maksua.

Jäsenhuoneeseen kirjautuminen edellyttää, että sinulla on jäsenrekisteriin tallennettu sähköpostiosoite, jota ei ole tallennettu rekisteriin muille kuin sinulle. Mikäli osoite puuttuu, olethan yhteydessä oman seurasi jäsensihteeriin - KRS:n jäsenet ottavat yhteyttä Mirja Leppäseen ratsastusseura(at)kajaani.net

Maksamalla jäsenmaksusi verkko-ostona viikon 1/2022 aikana seurasi säästää jäsenmaksulaskun postituskulun. Myös luonto kiittää!

Lisäksi arvomme kaikkien 3.-9.1.2022 jäsenmaksunsa Jäsenhuoneen verkko-oston kautta maksaneiden kesken viisi käsintehtyä numeroitua SRL100 design-lasivatia (arvo á 70 €).

Maksut päivittyvät jäsenrekisteriin pienellä viiveellä, ja on mahdollista, että joistain lähempänä postituspäivää jo Jäsenhuoneen kautta maksetuista jäsenyyksistä lähtee myös paperilasku. Jäsenmaksusi tilan voit aina tarkistaa Jäsenhuoneesta.

 

Page 6 of 7

«StartPrev1234567NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme

OP Kainuu 4v pysty copy 1


SillaChic logo taustaton2

mini-sulologo small

 

 

 

 

 

 

MR logo

 

 

 

 

 

Boss EQ

Copyright © 2024 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.