Ajankohtaista

Kilpailuohjeistus vuodelle 2022 on julkaistu

Tänäkään vuonna emme järjestä Covid-19 -epidemian takia kilpailijakoulutusta lähitapaamisena. Koostamme tähän artikkeliin tärkeimmät asiat alkavasta kilpailukaudesta erityisesti KRS:n kilpailuiden osalta. Ohje on tarkoitettu kaiken tasoisille kilpailijoille ja kilpailijoiden vanhemmille.

Mikäli sinulla on kysyttävää, voi lähettää kysymyksesi nettilomakkeella
https://forms.gle/6smzYvefzGYwF2vm6
tai ota rohkeasti yhteyttä suoraan Sariin tiedotus

Read more: Kilpailuohjeistus vuodelle 2022 on julkaistu

 

Menestyksekästä uutta vuotta!

Kajaanin Ratsastusseura ry toivottaa jäsenilleen ja kaikille yhteistyökumppaneilleen iloista ja onnellista uutta vuotta!

Vuosi 2022 tuo mukanaan joitakin muutoksia seuratoimintaan. Suurimpana se, että Kuluntalahden ratsastusalueiden hallinnointi siirtyy kokonaisuudessaan Mustikkamäen Ratsutallille, jonka kanssa teemme läheistä yhteistyötä jatkossa kuten aiemmin Kajaanin Hevosharrastekeskuksen kanssa.

Uusi jäsenkausi alkaa pian. SRL muistuttaa, että kätevimmin saat maksettua ratsastusseurasi jäsenmaksun liiton sivuilta löytyvän Jäsenhuoneen kautta heti ensi viikon alusta 3.1. alkaen. Tarkista aina seura ja jäsenlaji ennen maksua.

Jäsenhuoneeseen kirjautuminen edellyttää, että sinulla on jäsenrekisteriin tallennettu sähköpostiosoite, jota ei ole tallennettu rekisteriin muille kuin sinulle. Mikäli osoite puuttuu, olethan yhteydessä oman seurasi jäsensihteeriin - KRS:n jäsenet ottavat yhteyttä Mirja Leppäseen ratsastusseura(at)kajaani.net

Maksamalla jäsenmaksusi verkko-ostona viikon 1/2022 aikana seurasi säästää jäsenmaksulaskun postituskulun. Myös luonto kiittää!

Lisäksi arvomme kaikkien 3.-9.1.2022 jäsenmaksunsa Jäsenhuoneen verkko-oston kautta maksaneiden kesken viisi käsintehtyä numeroitua SRL100 design-lasivatia (arvo á 70 €).

Maksut päivittyvät jäsenrekisteriin pienellä viiveellä, ja on mahdollista, että joistain lähempänä postituspäivää jo Jäsenhuoneen kautta maksetuista jäsenyyksistä lähtee myös paperilasku. Jäsenmaksusi tilan voit aina tarkistaa Jäsenhuoneesta.

 

Ratsastusalueiden hallinnointi siirtyy Mustikkamäen Ratsutallille 1.1.2022 alkaen

17.12.2021
Mustikkamäen Ratsutalli Oy hallinnoi 1.1.2022 alkaen kaikkia ratsastusalueita: isoa ja pientä maneesia, ulkokenttää sekä pyöröaitausta.

Ratsastusalueiden käyttösopimukset ja säännöt uudistuvat. Uudet säännöt ovat voimassa 1.1.2022 alkaen ne löytyvät kohdasta RATSASTUSALUEET ja Mustikkamäen Ratsutallin kotisivuilta. LUETHAN SÄÄNNÖT TARKASTI, NIISSÄ ON MUUTOKSIA!

Sopimusasioista voit kysyä suoraan Mustikkamäen Ratsutalli Oy:n yrittäjältä Asta Uhlbäckiltä, yhteystiedot on alla.
Maksut, yleiset säännöt sekä käyttö- ja varaussäännöt löytyvät myös sekä Kajaanin Ratsastusseuran että Mustikkamäen Ratsutallin nettisivuilta.

Hevosen omistajan vastuulla on tiedottaa näistä uusista säännöistä myös kaikille hevosen ratsastajille.

Maneesitiedotussähköpostia ei jatkossa lähetetä. Whatsapp-ryhmä toimii edelleen aina kuluvan viikon muutosten ilmoittamisessa.

Ratsastusalueiden kalenteri löytyy osoitteesta:
https://supersaas.com/schedule/mustikkamaki

Kalenteri on kaikille avoin, eli vuorot pääsee näkemään ilman kirjautumista.

Varauskäytäntöihin tulee myös muutoksia. Jatkossa valmentajasopimuksen tehneet saavat tunnukset kalenteriin ja voivat tehdä varauksia itse. Lue tarkemmin säännöistä. Jos olet alueella toimiva valmentaja, ota yhteyttä niin sovitaan asiasta.

Vierailevien valmentajien varauskäytännöt pysyvät pitkälti ennallaan, ja kevätkauden valmennusajat on jo lisätty kalenteriin. Valmennustilaisuuksia ja alueella toimivien valmentajien tunteja on paljon, joten riittävän vapaan ratsastusajan takaamiseksi tällä hetkellä ei voida myöntää enempää valmennustilaisuuksia.

Ratsastusalueiden käyttömaksutiedot löytyvät mm. täältä.

Mustikkamäen Ratsutalli Oy
Asta Uhlbäck
asta(at)lavella.fi
puh. 040 153 1150
tilinumero FI77 5760 0320 3333 95

 

Kajaanin Ratsastusseura palkitsi pikkujouluissa

4.12.2021
Kajaanin Ratsastusseuran pikkujoulut järjestettiin tänä vuonna jouluillallisen merkeissä Ravintola Forsissa. Pikkujouluissa palkittiin kauden aikana seuran menestyneitä ratsukoita sekä ansioituneita jäseniä. Palkinnot jakoi Suomen Ratsastajainliiton Pohjois-Suomen jaoksen puheenjohtaja Olli Niskasaari.

Read more: Kajaanin Ratsastusseura palkitsi pikkujouluissa

 

Page 3 of 7

«StartPrev1234567NextEnd»

tahtiseura rgb 72dpi

       LIITY SEURAAN!

Tukijoitamme

Maatalousyhtymä Juntunen

Pahavaaran murske

tersm-logo-1 01 small 

enp logo455 transparentKH Oikarisen LOGO transparent

Copyright © 2023 Kajaanin Ratsastusseura Ry. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.